• Babagan Kita

Teknologi Connexions (Dongguan) Ltd.didegaké ing taun 2004, minangka Produsen OEM / ODM terkemuka kanggo Kabel, Plastik Moulding lan Elektronik Konsumen. Konfiks wis nganyari standar manajemen mutu internasional paling anyar saka ISO9001: 2015. Kabeh staf Connexions melu ing sistem ISO9001 kanggo njamin para pelanggan kanthi produk lan nilai kualitas sing bisa dipercaya. Connexions dadi anggota adopsi HDMI wiwit taun 2010. Produk uga cocog karo standar UL, CUL, ETL CIA / TIA, Rohs / Reach. Connexions duwe luwih saka 50 mesin ekstrusi kabel canggih lan fasilitas kanggo perakitan produk konsumen & 20 cetakan injeksi plastik, mesin produksi kemasan blister. Kejabi mesin produksi khusus, perusahaan kasebut uga dilengkapi fasilitas pengujian sing mumpuni kanggo nindakake keamanan, uji coba kinerja lan analisis sinyal kanggo njamin standar kualitas lan kepatuhan standar. Kabeh kabel wis diuji 100% sadurunge dikirim.